Een internationaal incassotraject is vaak lastiger dan een incassotraject in Nederland. Er wordt een vreemde taal gesproken, er gelden andere fiscale regels en er kan sprake zijn van een verslechterde politieke of economische situatie.

Het is ons advies om bij een internationaal incassotraject een expert in te schakelen. Viridi heeft veel ervaring met incasseren in het buitenland. Dit hoeft namelijk niet in het betreffende land te gebeuren, maar kan vaak gewoon vanuit Nederland. We stemmen samen met u af wat voor traject het beste is: een gerechtelijke incassoprocedure of een minnelijke schikking.

Viridi heeft een team van juristen met de belangrijkste nationaliteiten binnen én buiten Europa, waaronder Marokkaanse en Turkse juristen. Zij bellen naar instanties en contactpersonen in deze landen en zorgen dat er (snel) betaald wordt. Gedurende het traject wordt u natuurlijk op de hoogte gehouden. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waar we altijd wel iemand vinden die uw procedure kan afhandelen.

Het verschil met andere internationale incassobureaus is dat we bij Viridi no cure no pay werken. Dus ook in het buitenland! Voor de zaak wordt opgestart informeren we u over het provisietarief en geven we u een inschatting van de kans dat er daadwerkelijk betaald wordt. Vervolgens gaan we voor u aan de slag!

Geïnteresseerd in een internationaal incassotraject?

Vul het onderstaande formulier in. Laat ons weten waar u hulp bij nodig heeft. Wij doen een vrijblijvend prijsvoorstel.