Incassotraject in Marokko of Turkije?

Incasso in Marokko of Turkije

Een incasso versturen naar een bedrijf of persoon in Marokko of Turkije? Schakel Viridi Credit Solutions in. Wij beheersen de taal en hebben een flink netwerk in deze landen.

Wanneer u zaken doet in landen als Marokko en Turkije krijgt u te maken met risico’s. Klanten betalen over het algemeen slechter of later dan in Nederland. De kredietlimiet kan worden overschreden. Ook kan de politieke of economische situatie in deze landen plotseling wijzigen, waardoor het lastiger is om uw facturen betaald te krijgen.

Daarnaast komt het regelmatig voor dat Nederlanders naar Turkije of Marokko verhuizen, terwijl er nog facturen openstaan. Het is dan lastig om deze personen op te sporen, zeker wanneer u niet gewend bent om te praten met lokale autoriteiten.

Bij Viridi Credit Solutions werken Turkse en Marokkaanse medewerkers die uw incassozaak in behandeling nemen. Zij bellen naar instanties en contactpersonen in deze landen en zorgen dat er (snel) betaald wordt. Gedurende het traject wordt u natuurlijk op de hoogte gehouden.

Het verschil met andere incassokantoren is dat we bij Viridi no cure no pay werken, óók in Marokko en Turkije. Voor de zaak wordt opgestart informeren we u over het provisietarief en geven we u een inschatting van de kans dat er daadwerkelijk betaald wordt. Vervolgens gaan we voor u aan de slag!

Direct weten wat dit u kost?

Vul het onderstaande formulier in. Laat ons weten waar u hulp bij nodig heeft. Wij doen een vrijblijvend prijsvoorstel.