Incasso

Onbetaalde facturen kosten veel geld. Wij helpen u!

Heeft u zelf alles gedaan om uw factuur betaald te krijgen, echter zonder het gewenste resultaat? Blijven betalingsherinneringen onbeantwoord? Reageert de klant niet meer of is de relatie ondertussen bekoeld? Hebben uw medewerkers geen energie meer om de klant te benaderen?

Laat dan onze incassospecialisten voor u aan de slag gaan. Zij doen er alles aan om uw klant alsnog te laten betalen. Uiteraard met het oog op het behoud van de klantrelatie.

We helpen u graag de eerste keer op basis van no cure no pay. Start een incassotraject. We hebben uw onbetaalde factuur nodig, de adresgegevens van de klant en eventueel een e-mailadres en telefoonnummer.

button-2076_1920

We nemen u werk uit handen
De medewerkers van Viridi zijn opgeleid in het effectief behandelen van incasso-dossiers. Bij veel bedrijven is het gebruikelijk dat er op een bepaald moment niet meer achter wanbetalers wordt aangegaan, zeker als het economisch voor de wind gaat. Door deze dossiers over te dragen aan de medewerkers van Viridi bent u verzekerd van een extra omzetstijging om verder te groeien.

Hoe ziet een incassotraject er precies uit?
Als we een incassotraject starten, versturen we geen dreigbrieven met hoge kosten en opgestapelde rentes. We kiezen voor gerichte acties en maatwerk. Wij zijn juist benieuwd naar het verhaal achter de vordering. Zo kunnen wij voor uw klanten de juiste maatoplossing bedenken, waar iedereen tevreden mee is. Het niet betalen van een factuur of geleverde dienst heeft tenslotte altijd een reden.

Particuliere klant?

Wij verzorgen het versturen van de WIK-brief.

Internationale incasso?

We hebben ervaring met internationale incassotrajecten, o.a. in Marokko en Turkije.

Gerechtelijke incasso of de executie van een vonnis?

Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij diverse contacten met gerenommeerde kantoren. Ook de gerechtelijke fase of de executie is bij Viridi geen enkel probleem.

Minnelijke schikking?

Wij kunnen uw tussenpersoon zijn en een minnelijke schikking bereiken met een wanbetaler.

Incassotraject starten of meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in. Laat ons weten waar u hulp bij nodig heeft. Als u graag een incassotraject start, vermeld dan het bedrag van de factuur. We nemen dan contact met u op om de overige informatie (factuur, adresgegevens, e-mailadres) op te vragen.

''

“Veel bedrijven beseffen niet dat wij juist duizenden euro’s kunnen besparen door het debiteurenbeheer goed onder controle te hebben”