Debiteurenbeheer

Het beheer van debiteuren is voor veel ondernemers een sluitpost. Besteed het uit!

Openstaande facturen kosten geld. Ten eerste zorgen deze facturen voor een negatieve cashflow. Daarnaast proberen uw medewerkers deze debiteuren tot betalen te dwingen. Het kost uw medewerkers kostbare tijd en mogelijk verliest u ontevreden klanten.

Wij geloven daarom in klantvriendelijk debiteurenbeheer. Klanten die net te laat betalen worden door ons vriendelijk benaderd en krijgen geen onpersoonlijke aanmaningen. Pas wanneer klanten écht niet willen betalen, verandert de tone of voice van de communicatie. We denken daarbij altijd in oplossingen, bijvoorbeeld een klant in termijnen laten betalen.

U krijgt betaald en de klantrelatie staat niet onder druk. Dat is onze kracht.

rawpixel-706373-unsplash

We nemen u werk uit handen
De medewerkers van Viridi zijn opgeleid in het effectief beheren van debiteuren. Dat bespaart u tijd en levert veel geld op. Verschuift debiteurenbeheer naar de achtergrond? Komt er weinig respons op brieven? Besteed het beheer van uw debiteuren dan uit aan ons. Wij bellen uw debiteuren na en schrijven ze aan. Alles met het oog op het behoud van de klantrelatie.

Worden de nota’s niet betaald?
Dan zullen wij een op maat incassotraject starten. We versturen geen dreigbrieven met hoge kosten. maar kiezen voor gerichte acties en maatwerk. Wij zijn juist benieuwd naar het verhaal achter de vordering. Zo kunnen wij voor uw debiteuren de juiste maatoplossing bedenken, waar iedereen tevreden mee is. Het niet betalen van een factuur of geleverde dienst heeft tenslotte altijd een reden.

Wij hebben diverse doelstellingen:

  • eerder betaald worden
  • debiteurenbeheer met relatiebehoud
  • advisering rondom de inrichting van uw debiteurenbeheer
  • het bieden van ondersteuning
  • kostenbesparing

Direct weten wat dit u kost?

Vul het onderstaande formulier in. Laat ons weten waar u hulp bij nodig heeft. Wij doen een vrijblijvend prijsvoorstel. Het is voor ons handig om te weten hoeveel debiteuren u gemiddeld per maand heeft.

''

“Veel bedrijven beseffen niet dat wij juist duizenden euro’s kunnen besparen door het debiteurenbeheer goed onder controle te hebben”